There might be a more suitable language version for you: Change language Close

Trä- och grundoljepensel Ladda ner högupplöst bild

Trä- och grundoljepensel

Elite

Elite är ett mycket bra val för hemmafixaren som vill ha ett riktigt bra resultat. Träolje-och grundoljepensel är lämplig för inoljning av terrass, fasad och utemöbler. Den har mycket hög färgupptagnings- och täckförmåga. Syntetborsten är av mycket hög kvalitet och är utvecklad för olja. Den ger en mycket fin finish och ett mycket bra slutresultat. Elite har ergonomiskt utformade skaft för utökad precision i varje grepp och rostfritt bleck. Den har dessutom patenterat frånläggningsstöd och burkhängare. Art.nr 329275 är rak och art.nr 329290 är vinklad.

  • Borst: Syntet
  • Förlängningsbar: Ja
  • Användningsområde: Terrass

Produktvarianter

Artikelnummer Bredd Tjocklek, mm Synlig borst, mm
329275 75 20 60
329290 100 20 60

Tips och inspiration

Olja Altan

Olja Altan

Målaren visar hur du tvättar och oljar en altan med perfekt resultat. Verktyg: tvättborstar, förlängningsskaft, slipverktyg, vinklad oljepensel, terrassrollerkit.

Läs mer
HÄR. Se filmen

Måla fasad

Måla fasad

Målaren visar hur du grundmålar och målar en fasad med perfekt resultat. Se gärna vår film om tvätt och skrapning för förarbetet. Verktyg: färg, grundfärg, stålskrapa, oljepensel, förlängningsskaft, fasadpenslar, vinkelpensel, fasadroller.
  Se filmen

Fem viktigaste verktygen för altanen

Fem viktigaste verktygen för altanen

Riktigt bra verktyg gör arbetet snabbare och effektivare. Dessutom blir slutresultatet bättre och det håller sig sedan fint under lång tid. Här har vi handplockat verktyg som hjälper dig med underhållet av din uteplats Läs artikeln

Vårda din altan

Vårda din altan

På sommaren är altanen en naturlig plats för middagar och lata dagar i solen. För att göra träet motståndskraftigt mot olika påfrestningar och skapa en fin yta, krävs det att du ägnar några stunder åt skötsel. Läs artikeln